Over ons

ik NNOVATIE, E Xcellence, P eople & V alue


CoWinn Co., Ltd is een combinatie van vooruitziende blik en technologie. We zijn competitief omdat we praktisch en realistisch zijn. CoWinn-mensen putten uit eerdere ervaringen, zijn niet bang om te innoveren en blijven innoveren, ongeacht het concept, de technologie, de methode, de markt, en strategie. Wij zijn bedreven in het leveren van perfecte producten en diensten aan klanten, ongeacht strikte theorie, zorgvuldig ontwerp, rigoureuze ontwikkeling of nauwkeurige implementatie.


Aan het begin van CoWinn vestiging, hebben de kernleden zich gerealiseerd dat dit verre van voldoende is om eenvoudige hardwareproducten te leveren. Waar we op moeten letten, is om klanten one-stop-oplossingen te bieden, waaronder R & D, ontwerp, producten, technische ondersteuning en services. Vandaar dat we altijd houden aan ons ondernemingsconcept van oprechte mensgerichte, innovatie voor de eerste, excellentie en daarbuiten. Op deze basis worden excellentie en toewijding in productonderzoek en -ontwikkeling en op technisch niveau. Hierdoor kunnen we snel reageren op klanten en de servicekwaliteit continu verbeteren. De vraag van de klant is de richting van onze inspanningen, klanttevredenheid is ons doel van succes.


CoWinn verplicht zich om klanten hoogwaardige producten en uitgebreide diensten aan te bieden, om bedrijfswaarde als doel te creëren en verwacht een betrouwbare partner en vriend van onze klanten te worden. Intern neemt CoWinn een mensgerichte managementmodus om een ​​platform te creëren voor medewerkers waar zij zelf kunnen bijdragen, waarde en ontwikkeling weerspiegelen. We realiseren ons dat de enige manier om ons gemeenschappelijke doel te bereiken, is om eerst individuele doelen te bereiken. Onze wil is niet aarzelen om mensen in de buurt te helpen, omdat we een verantwoordelijkheid hebben met klanten, partners en collega's om onze kennis en ervaring te delen. Iedereen maakt zijn eigen succes, we zullen de meesters zijn van onze dromen en toekomst.


Er zal altijd een Frontier zijn waar er een open geest is en een gewillige hand. - Charles Lettering, uitvinder


Het doel van een organisatie is gewone mannen in staat te stellen ongewone dingen te doen - Peter F. Drucker, managementdeskundige


Als je aan iets spannends werkt waar je echt om geeft, doe je dat ik moet worden gepusht. De visie trekt je. - Steve Jobs, ondernemer


Onderzoek

Onderzoek